Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN978-961-286-125-4
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2018
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEzbornik
DELO IMAilustracije
ODGOVORNOSTRobačer, Martina - avtor // Vukmanič, Tjaša - avtor // Bavec, Franc - avtor // Bavec, Martina - avtor // Narobe, Petra - ilustrator // Kocjan Ačko, Darja - recenzent // Židan, Dejan - avtor dodatnega besedila // Počivalšek, Zdravko - avtor dodatnega besedila
NASLOVKoraki do zaupanja vredne (certificirane) ponudbe ekološke hrane v gastronomiji
SPLOŠNO O IZDAJI1. izd.
IMPRESUMV Mariboru : Univerzitetna založba Univerze, 2018
TISKARNA[Vojnik] (Dinocolor)
FIZIČNI OPIS. - 45 str. : ilustr. ; 21 cm
OPOMBEPodatek o izd. naveden v CIP-u // Na ov. tudi:Eko gastronomija // 1.000 izv. // Bibliografija: str. [48] // Povzetek
OSTALI NASLOVIEko gastronomija // Koraki do zaupanja vredne ponudbe ekološke hrane v gastronomiji
PREDMETNE OZNAKE// Ekološko kmetijstvo // Ekološka živila
PREDMETNE OZNAKEvarna hrana // gastronomija // turizem // turistična ponudba // certificirana ponudba // primeri dobrih praks
UDK631.147:641.3, 338.48-6:641.3
UDK ZA STATISTIKO64

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010