VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-286-125-4 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2018 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | zbornik |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Robačer, Martina - avtor // Vukmanič, Tjaša - avtor // Bavec, Franc - avtor // Bavec, Martina - avtor // Narobe, Petra - ilustrator // Kocjan Ačko, Darja - recenzent // Židan, Dejan - avtor dodatnega besedila // Počivalšek, Zdravko - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Koraki do zaupanja vredne (certificirane) ponudbe ekološke hrane v gastronomiji |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | V Mariboru : Univerzitetna založba Univerze, 2018 |
TISKARNA | [Vojnik] (Dinocolor) |
FIZIČNI OPIS | . - 45 str. : ilustr. ; 21 cm |
OPOMBE | Podatek o izd. naveden v CIP-u // Na ov. tudi:Eko gastronomija // 1.000 izv. // Bibliografija: str. [48] // Povzetek |
OSTALI NASLOVI | Eko gastronomija // Koraki do zaupanja vredne ponudbe ekološke hrane v gastronomiji |
PREDMETNE OZNAKE | // Ekološko kmetijstvo // Ekološka živila |
PREDMETNE OZNAKE | varna hrana // gastronomija // turizem // turistična ponudba // certificirana ponudba // primeri dobrih praks |
UDK | 631.147:641.3, 338.48-6:641.3 |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |