VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-210-018-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1998 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / angleški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Willan, Anne - avtor |
ODGOVORNOST | Pantić-Starič, Nada - prevajalec // Rendla, Stanka - prevajalec // Saje, Lidija - prevajalec // Škerlj-Sojar, Tita - prevajalec |
NASLOV | Velika šola kuhanja : sestavine, tehnike, recepti |
SPLOŠNO O IZDAJI | 4. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Slovenska knjiga, 1998 |
TISKARNA | Ljubljana (Mladinska knjiga) |
FIZIČNI OPIS | . - 528 str. : barvne ilustr. ; 29 cm |
OPOMBE | Slovenska izd. je prevedena po prirejeni nemški izd.; izv. stv. nasl.: Complete guide to cookery // Kazalo // Bibliografija: str. 528 |
OSTALI NASLOVI | Complete guide to cookery |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Priročniki // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | kuharstvo // prehrana // živila // kuharski recepti |
UDK | 641(035), 641.5(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |