VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-361-0453-X |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1989 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / nemški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Wolter, Annette - urednik // Eising, Susi - fotograf // Eising, Pete A. - fotograf // Škerlj-Sojar, Tita - prevajalec |
NASLOV | Ribje jedi : izbrane začetne in okusne glavne jedi iz morskih in sladkovodnih rib, rakov in mehkužcev : velika kuharska knjiga z najboljšimi recepti, ki so jih zbrale in preskusile Elke Alsen ...[et al.] |
SPLOŠNO O IZDAJI | 2. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Cankarjeva založba, 1989 |
TISKARNA | Ljubljana (Ljudska pravica) |
FIZIČNI OPIS | . - 139 str. : barvne ilustr. ; 29 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Fisch // 3.000 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Fisch |
PREDMETNE OZNAKE | kuharski recepti // ribe // raki // školjke |
UDK | 641.5:637.56(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |