VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-341-1108-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1993 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / italijanski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Piccinardi, Antonio - avtor |
ODGOVORNOST | Čeh-Štok, Vesna - prevajalec // Gomzi-Praprotnik, Silva - prevajalec // Simion, Emilio F. - fotograf |
NASLOV | Italijanska gastronomija : italijanske pokrajine in njihova kulinarika |
IMPRESUM | Ljubljana : DZS, 1993 |
TISKARNA | Murska Sobota (Pomurski tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 256 str. : barvne fotogr. ; 34 cm |
OPOMBE | Prevod dela: La grande cucina d'Italia // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | ǂLa ǂgrande cucina d'Italia |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Italija |
PREDMETNE OZNAKE | kuharski recepti |
UDK | 641.5(450)(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 361 |