VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-7137-078-X |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1993 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / angleški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Ortiz, Elisabeth Lambert - avtor |
ODGOVORNOST | Ilich, Iztok - prevajalec // Kešpret, Jasna - prevajalec |
NASLOV | Enciklopedija zelišč, začimb in dišav : praktični vodnik za kuharske mojstre |
IMPRESUM | Ljubljana : Domus, 1993 |
TISKARNA | Ljubljana (Dan) |
FIZIČNI OPIS | . - 285 str. : barvne ilustr. ; 29 cm |
OPOMBE | Prevod dela: The encyclopedia of herbs, spicesand flavouring // Ilustr. na spojnih listih // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | ǂThe ǂencyclopedia of herbs, spices and flavouring |
PREDMETNE OZNAKE | // Zelišča - Leksikoni // Kuharski recepti - Začimbe // Kuharski recepti - Dišave |
PREDMETNE OZNAKE | zelišča // dišavnice // leksikoni // kuharski recepti |
UDK | 633.8(031), 635.7(031), 641.5:635.7(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |