VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-288-930-2 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2018 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Kranjec, Suzana - avtor - fotograf |
ODGOVORNOST | Kreševec, Patricija - ilustrator // Starič, Metka - fotograf // Lukšič, Lea - avtor dodatnega besedila // Baraga, Dušan- avtor dodatnega besedila // Makar, Goran - avtor dodatnega besedila // Bensa, Marija - avtor dodatnega besedila // Oražem, Petra - avtor dodatnegabesedila |
NASLOV | Fermentiraj.si : fermentirana brezglutenska funkcionalna hrana. Brezglutenska akademija : izobraževalni vodič za bolnike s celiakijo, gostince, šole, vrtce |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Nova Gorica : Svetovanje na področju prehrane,2018 |
TISKARNA | Mirna Peč (BS Team) |
FIZIČNI OPIS | . - 441 str. : ilustr. ; 27 cm |
OPOMBE | 2.000 izv. // Knjigi na pot / Dušan Baraga: str. 15 // Knjigi na pot / Goran Makar: str. 321 // Celiakija - blagoslov sli prekletstvo? / Pika Bensa: str. 440-441 // Bibliografija: str. 312-317 in 438 |
PREDMETNE OZNAKE | // Živila - Fermentacija - Priročniki // Celiakija - Dietna prehrana - Priročniki // Brezglutenska prehrana - Priročniki // Kuharski recepti - Brezglutenske jedi |
PREDMETNE OZNAKE | kronična vnetna črevesna bolezen // alergija na hrano // funkcionalna hrana // gluten // kruh // pecivo // sladice // peka // droži // zelenjava // pijače // mleko // sadje |
UDK | 641.4:664.8.039.7(035), 616.341-008.6-083.24(035), 641.56:616-056.43(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |