VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-203-493-1 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2018 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Renčelj, Stanislav - avtor |
ODGOVORNOST | Gorjup, Stojan - fotograf // Franetič, Vojko -fotograf // Miklošič, Avgust - fotograf // Požrl, Jože - fotograf |
NASLOV | Sušenje mesa : pot do vrhunskih izdelkov |
IMPRESUM | Ljubljana : Kmečki glas, 2018 |
TISKARNA | tiskano v Sloveniji |
FIZIČNI OPIS | . - 167 str. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | 1.100 izv. // Bibliografija: str. 165-166 |
PREDMETNE OZNAKE | // Suhe mesnine - Tehnologija - Priročniki |
PREDMETNE OZNAKE | meso // predelava // mesni izdelki // kulinarična dediščina |
UDK | 637.525(035), 664.92(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |