Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN978-961-203-493-1
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2018
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEpriročnik
DELO IMAilustracije
AVTORRenčelj, Stanislav - avtor
ODGOVORNOSTGorjup, Stojan - fotograf // Franetič, Vojko -fotograf // Miklošič, Avgust - fotograf // Požrl, Jože - fotograf
NASLOVSušenje mesa : pot do vrhunskih izdelkov
IMPRESUMLjubljana : Kmečki glas, 2018
TISKARNAtiskano v Sloveniji
FIZIČNI OPIS. - 167 str. : ilustr. ; 24 cm
OPOMBE1.100 izv. // Bibliografija: str. 165-166
PREDMETNE OZNAKE// Suhe mesnine - Tehnologija - Priročniki
PREDMETNE OZNAKEmeso // predelava // mesni izdelki // kulinarična dediščina
UDK637.525(035), 664.92(035)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010