VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-282-317-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2018 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | navodila |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Kalinšek, Felicita - avtor |
ODGOVORNOST | Gostečnik, Bernarda - avtor // Teršar, Tanja -avtor dodatnega besedila // Rehar, Igor - ilustrator |
NASLOV | Velika slovenska kuharica |
SPLOŠNO O IZDAJI | 30. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Cankarjeva založba, 2018 |
TISKARNA | [Kranj] (Gorenjski tisk storitve) |
FIZIČNI OPIS | . - 1006 str. : ilustr. ; 23 cm |
OPOMBE | Potiskan sprednji spojni list // 3.000 izv. //Uvod / Tanja Teršar: str. 8-11 // Kazalo |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
PREDMETNE OZNAKE | strežba // bonton // jedilniki |
UDK | 641.56(497.4)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 29 |