VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-93202-7-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2018 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | navodila |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Bratina, Nataša - urednik - avtor dodatnega besedila // Dovč, Klemen - urednik - avtor dodatnega besedila // Širca-Čampa, Andreja - urednik - avtor dodatnega besedila // Dovč, Eva - prevajalec // Benguiat, Valerie - prevajalec // Arrigler, Dragan - fotograf// Bogataj, Janez - avtor dodatnega besedila // Battelino, Tadej - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Best from the top : recipes prepared by top Slovenian chefs : with calculations for diabetes |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1st print |
IMPRESUM | Ljubljana : Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami = Society for children with metabolic disorders, 2018 |
TISKARNA | Ljubljana (Garamond) |
FIZIČNI OPIS | . - 314 str. : ilustr. ; 26 cm |
OPOMBE | Izv. stv. nasl.: Najboljše z vrha // Na nasl. str. tudi: This book is intended for everyone who enjoys the top cuisine ofSlovenia, those who are mindful of their health and appreciate healthy cooking, and lastly, children, teenagers and adults with diabetes, and their families. // 500 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Najboljše z vrha |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | zdrava prehrana // diabetes mellitus // hranilna vrednost // energijska vrednost |
UDK | 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |