VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-93202-6-6 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2017 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | zborniknavodila |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Bratina, Nataša - urednik - avtor dodatnega besedila // Dovč, Klemen - urednik - avtor dodatnega besedila // Arrigler, Dragan - fotograf // Bogataj, Janez - avtor dodatnega besedila // Battelino, Tadej - avtor dodatnega besedila // Širca-Čampa, Andreja - avtordodatnega besedila |
NASLOV | Najboljše z vrha : kuharski recepti vrhunskih slovenskih kuharjev z izračuni za diabetes |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Društvo za pomoč otrokom s presnovnimi motnjami, 2017 |
TISKARNA | Ljubljana (Garamond) |
FIZIČNI OPIS | . - 314 str. : ilustr. ; 25 cm |
OPOMBE | Na nasl. str. tudi: Knjiga je namenjena vsem, ki jih veseli odlična kulinarika slovenskega porekla, vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in cenijo zdravo prehrano, ter ne nazadnje otrokom, mladostnikom in odraslim s sladkorno boleznijo ter njihovim družinam. // 2.500 izv. // Tudi za nos in usta, ne le za oči! / Janez Bogataj: str. 6-7 // Zdrava prehrana ne osiromaši jedilnika, temveč ga obogati / Nataša Bratina, Klemen Dovč: str. 8 // Da bomo jedli vrhunsko tudi pri nas doma / Tadej Battelino: str. 9 // Slovenska kuharska akademija štetja ogljikovih hidratov / Andreja Širca Čampa: str. 10 // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Kuharski recepti vrhunskih slovenskih kuharjev |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | zdrava prehrana // diabetes mellitus // hranilna vrednost // energijska vrednost |
UDK | 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |