VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.13 - elaborat, predštudija, študija |
ISBN | 978-961-6490-43-6 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2017 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Borondič, Leonida - avtor // Džombić, Marina -avtor // Kenda, Lucija - avtor // Mihajlović, Ula - avtor // Osterman, Anja- avtor // Otrin, Tinkara - avtor // Toth, Klemen - avtor // Valčić, Robert- avtor // Žgur, Tim - avtor // Hrobat Virloget, Katja - mentor - avtor dodatnega besedila // Kavrečič, Petra - mentor - avtor dodatnega besedila // Debevec, Vanja - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Hrana in njena priprava na UNESCO biosfernem območju Kras in porečje Reke |
IMPRESUM | Škocjan : Park Škocjanske jame, 2017 |
TISKARNA | Koper (Tiskarna VEK) |
FIZIČNI OPIS | . - 35 str. : ilustr. ; 23 cm |
OPOMBE | Nasl. na ov.: Hrana in njena priprava na biosfernem območju Kras in porečje Reke // V kolofonu tudi: Raziskovalno delo študentov, Fakulteta za humanistične študije, Univerza na Primorskem // Ilustr. na zadnji notr. str. ov. // 100 izv. // Mentorici Katja Hrobat Virloget in Petra Kavrečič // Bibliografija: str. 33 |
OSTALI NASLOVI | Hrana in njena priprava na biosfernem območju Kras in porečje Reke // Hrana in njena priprava |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrana - Zgodovina - Primorska |
PREDMETNE OZNAKE | hrana // prehrambena kultura // etnologija // zgodovinski pregledi // študenti // raziskovalno delo |
UDK | 641/642(497.47)(091), 392.8(497.47)(091) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |