VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-94006-7-8 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2017 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | navodila |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Bogataj, Janez - avtor |
ODGOVORNOST | Jeseničnik, Tomo - fotograf // Šalamon, Andreja - prevajalec // Rihter, Andreja - avtor dodatnega besedila // Cointreau, Édouard - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | S Slovani za mizo : bogastvo okusov slovanskihkuhinj |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Mednarodna ustanova Forum slovanskih kultur, 2017 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Schwarz print) |
FIZIČNI OPIS | . - 127 str. : fotogr. ; 29 cm |
OPOMBE | 800 izv. // Slovanske kulinarične tradicije stopajo iz anonimnosti / Andreja Rihter: str. 9 // Predgovor / Edouard Cointreau: str. 11 // Bibliografija: str. 127 |
PREDMETNE OZNAKE | // Kulinarična dediščina - Slovani // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovani |
UDK | 641.56(=16)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2 |