Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN978-86-341-4198-6
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2017
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEučbenik za srednje šole
DELO IMAilustracije
ODGOVORNOSTZalar, Jože - avtor - fotograf // Vrandečič, Jure - avtor - fotograf // Hrovatin, Alenka - avtor - fotograf // Suwa-Stanojević, Milena - avtor
NASLOVKuharstvo : osnove v gostinstvu, tehnologija pripravljanja jedi, recepti : programi: gastronomske in hotelske storitve, gastronomija in turizem, gastronomija
SPLOŠNO O IZDAJI1. izd., 8. natis
IMPRESUMLjubljana : DZS, 2017
TISKARNA[Maribor] (Evrografis)
FIZIČNI OPIS. - 262 str. : ilustr. ; 27 cm
OPOMBE1.200 izv. // Bibliografija: str. 252-253 // Kazalo
PRILOGE- - Recepti. - 303 str.
PREDMETNE OZNAKE// Velike kuhinje - Tehnologija - Učbeniki zasrednje šole // Kuharstvo - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti
PREDMETNE OZNAKEgostinstvo
UDK641(075.3), 643.36(075.3), 641.55(083.12)
UDK ZA STATISTIKO64

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010