VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-93978-1-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2017 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | navodila |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Apih, Jure - avtor |
ODGOVORNOST | Jenko, Radovan - ilustrator // Tadel, Boštjan - prevajalec |
NASLOV | Fine cuisine for sunday chefs : thirty-three timeless treats |
IMPRESUM | Ljubljana : Festfest, 2017 |
TISKARNA | [Domžale] (M. Joger) |
FIZIČNI OPIS | . - 69 str. : ilustr. ; 23 cm |
OPOMBE | Izv. stv. nasl: Fina kuhinja za telebane // 1.000 izv. // O avtorju: str. [71] |
OSTALI NASLOVI | Fina kuhinja za telebane // Fine cuisine |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti |
UDK | 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 288673 |