VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-203-463-4 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2016 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Renčelj, Stanislav - avtor |
ODGOVORNOST | Franetič, Vojko - fotograf // Gorup, Stojan - fotograf // Požrl, Jože - fotograf |
NASLOV | Izdelovanje klobas, salam in želodcev |
IMPRESUM | Ljubljana : Kmečki glas, 2016 |
TISKARNA | [Maribor] (Evrografis) |
FIZIČNI OPIS | . - 117 str. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | 1.300 izv. // Bibliografija: str. [118] |
PREDMETNE OZNAKE | // Suhe mesnine - Slovenija // Suhe mesnine -Tehnologija - Priročniki |
PREDMETNE OZNAKE | meso // predelava // mesni izdelki // kulinarična dediščina |
UDK | 637.524/.525(497.4)(035), 664.92(497.4)(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |