VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.02 - strokovna monografija |
ISBN | 978-961-6762-47-2 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2016 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Bogataj, Janez - avtor - urednik // Cvikl, Helena - avtor - urednik // Ferlež, Jerneja - avtor // Godina-Golija, Maja - avtor // Polak, Mojca - avtor // Pungartnik, Tadej - avtor // Jeseničnik,Tomo - fotograf |
NASLOV | Taste Maribor : everyday and festive dishes ofMaribor people |
IMPRESUM | Maribor : Višja strokovna šola za gostinstvo in turizem, 2016 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Littera picta) |
FIZIČNI OPIS | . - 85 str. : fotogr. ; 22 cm |
OPOMBE | Izv. stv. nasl.: Okusiti Maribor // 1.500 izv. |
OSTALI NASLOVI | Okusiti Maribor |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrambna kultura - Zgodovina - Maribor // Kuharski recepti - Narodne jedi - Maribor |
PREDMETNE OZNAKE | kulinarična dediščina |
UDK | 641.56(497.4Maribor)(083.12), 392.8(497.4Maribor)(091) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2 |