VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-86-341-4198-6 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2016 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za srednje šole |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Zalar, Jože - avtor - fotograf // Vrandečič, Jure - avtor - fotograf // Hrovatin, Alenka - avtor - fotograf // Suwa-Stanojević, Milena - avtor |
NASLOV | Kuharstvo : osnove v gostinstvu, tehnologija pripravljanja jedi, recepti : programi: gastronomske in hotelske storitve, gastronomija in turizem, gastronomija |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd., 7. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : DZS, 2016 |
TISKARNA | [Maribor] (Evrografis) |
FIZIČNI OPIS | . - 262 str. : ilustr. ; 27 cm |
OPOMBE | 700 izv. // Bibliografija: str. 252-253 // Kazalo |
PRILOGE | - - Recepti. - 303 str. |
PREDMETNE OZNAKE | // Velike kuhinje - Tehnologija - Učbeniki zasrednje šole // Kuharstvo - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | gostinstvo |
UDK | 641(075.3), 643.36(075.3), 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |