VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-258-185-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2015 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za višje in visoke šole |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Vombergar, Blanka - avtor |
ODGOVORNOST | Hostnik, Silva - avtor // Arzenšek Pinter, Rosvita - avtor |
NASLOV | Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu : 2. letnik : študijsko gradivo. ǂDel ǂ2, Živila živalskega izvora |
SPLOŠNO O IZDAJI | 3. dopolnjena izd., 2. ponatis |
IMPRESUM | Maribor : Izobraževalni center Piramida, Višjastrokovna šola, 2015 |
TISKARNA | Maribor (GBT Marksl) |
FIZIČNI OPIS | . - 132 str. : ilustr. ; 30 cm |
ZBIRKA | (ǂZbirka ǂVišješolski študijski program Živilstvo in prehrana) |
OPOMBE | Dodatek k nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik // 25 izv. // Bibliografija: str. 131-132 |
OSTALI NASLOVI | Študijsko gradivo za 2. letnik |
PREDMETNE OZNAKE | // Živila živalskega izvora - Kvaliteta - Učbeniki za višje šole |
PREDMETNE OZNAKE | živilska tehnologija // meso // mesni izdelki // ribe // morski sadeži // jajca // med // zdravstvena neoporečnost // sanitarni nadzor |
UDK | 637.04/.07(075.8) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |