Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN978-961-258-185-5
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2015
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEučbenik za višje in visoke šole
DELO IMAilustracije
AVTORVombergar, Blanka - avtor
ODGOVORNOSTHostnik, Silva - avtor // Arzenšek Pinter, Rosvita - avtor
NASLOVSestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu : 2. letnik : študijsko gradivo. ǂDel ǂ2, Živila živalskega izvora
SPLOŠNO O IZDAJI3. dopolnjena izd., 2. ponatis
IMPRESUMMaribor : Izobraževalni center Piramida, Višjastrokovna šola, 2015
TISKARNAMaribor (GBT Marksl)
FIZIČNI OPIS. - 132 str. : ilustr. ; 30 cm
ZBIRKA(ǂZbirka ǂVišješolski študijski program Živilstvo in prehrana)
OPOMBEDodatek k nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik // 25 izv. // Bibliografija: str. 131-132
OSTALI NASLOVIŠtudijsko gradivo za 2. letnik
PREDMETNE OZNAKE// Živila živalskega izvora - Kvaliteta - Učbeniki za višje šole
PREDMETNE OZNAKEživilska tehnologija // meso // mesni izdelki // ribe // morski sadeži // jajca // med // zdravstvena neoporečnost // sanitarni nadzor
UDK637.04/.07(075.8)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010