VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-01-3881-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2015 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / francoski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Novak-Kajzer, Marjeta - prevajalec |
NASLOV | Lindt excellence : 70 % kakava : najboljši recepti |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Mladinska knjiga, 2015 |
TISKARNA | natisnjeno na Kitajskem |
FIZIČNI OPIS | . - 54 str. : fotogr. ; 20 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Lindt a cuisiner 70 % cacao // 3.000 izv. // Knjiga oblikovana kot imitacija čokoladne tablice |
OSTALI NASLOVI | Lindt a cuisiner 70 % cacao |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Sladice // Kuharski recepti - Čokolada |
PREDMETNE OZNAKE | temna čokolada |
UDK | 641.85:663.91(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2802 |