VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-92433-7-4 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2015 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Bogataj, Janez - avtor |
ODGOVORNOST | Jeseničnik, Tomo - fotograf // Šalamon, Andreja - prevajalec // Rihter, Andreja - avtor dodatnega besedila // Cointreau, Édouard - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | At the table with the Slavs : celebrating a wealth of flavourful traditions |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1st ed. |
IMPRESUM | Ljubljana : Forum of Slavic Cultures, 2015 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Schwarz print) |
FIZIČNI OPIS | . - 127 str. : fotogr. ; 29 cm |
OPOMBE | Bringing Slavic culinary traditions out of anonymity / Andreja Rihter: str. 9 // Foreword / Edouard Cointreau: str. 11// Bibliografija: str. 127 |
OSTALI NASLOVI | S Slovani za mizo |
PREDMETNE OZNAKE | // Kulinarična dediščina - Slovani // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovani |
UDK | 641.56(=16)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2 |