VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-258-136-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2015 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za višje in visoke šole |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Skvarča, Marlena - avtor |
ODGOVORNOST | Vombergar, Blanka - avtor |
NASLOV | Prehrana z gastronomijo in kulinariko : 2. letnik. Študijsko gradivo |
SPLOŠNO O IZDAJI | Dopolnjena in razširjena 1. izd., 4. ponatis |
IMPRESUM | Maribor : Izobraževalni center Piramida, Višjastrokovna šola, 2015 |
TISKARNA | Maribor (GBT Marksl) |
FIZIČNI OPIS | . - 100 str. : ilustr. ; 30 cm |
ZBIRKA | (ǂZbirka ǂVišješolski študijski program Živilstvo in prehrana) |
OPOMBE | 43 izv. // Bibliografija: str. 100 |
PREDMETNE OZNAKE | // Gastronomija - Učbeniki za višje šole // Prehrana - Učbeniki za višje šole |
PREDMETNE OZNAKE | živila // senzorične lastnosti // prehrambene navade // varna hrana // gensko spremenjena hrana |
UDK | 641(075.8), 613.2(075.8) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |