VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-261-350-1 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2014 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / italijanski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Montersino, Luca - avtor |
ODGOVORNOST | Borraccia, Piermichele - fotograf // Di Prato,Davide - fotograf // Kajzer, Dušan - prevajalec |
NASLOV | Šola kuhanja : s fotografijami za vsako stopnjo priprave |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | Radovljica : Didakta, 2014 |
TISKARNA | Italija |
FIZIČNI OPIS | . - 367 str. : ilustr. ; 21 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Lezioni di cucina // Avtor naveden v kolofonu // 3.000 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Lezioni di cucina |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Priročniki // Kuharski recepti |
UDK | 641.55(083.12), 641(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2747 |