VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1991 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Bem, Zaviša - avtor |
ODGOVORNOST | Adamič, Jelisava - avtor |
NASLOV | Mikrobiologija mesa in mesnih izdelkov |
IMPRESUM | Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilsko tehnologijo, 1991 |
TISKARNA | v Ljubljani (Univerzitetna tiskarna) |
FIZIČNI OPIS | . - V, 248 str. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | 400 izv. // Bibliografija: str. 233-248 |
PREDMETNE OZNAKE | živilska mikrobiologija // meso // mesni izdelki // učbeniki za visoke šole |
UDK | 579.67:637.5(075.8) |
UDK ZA STATISTIKO | 57 |