VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-229-123-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2013 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / angleški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Shreffler, Wayne G. - avtor |
ODGOVORNOST | Yuan, Qian - avtor // Asp, Karen - avtor // Seliškar, Mojca - prevajalec |
NASLOV | Razumevanje alergije na hrano in prehranske intolerance : vse o obvladovanju in zdravljenju |
IMPRESUM | Ljubljana : Gnostica, 2013 |
TISKARNA | [Begunje] (Cicero) |
FIZIČNI OPIS | . - 208 str. : tabele ; 23 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Understanding your food allergies& intolerances // 800 izv. // O avtorjih na zadnjem zavihku ov. // Bibliografija: str. 188-195 // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Understanding your food allergies and intolerances |
PREDMETNE OZNAKE | // Hrana - Alergija - Obvladovanje - Priročniki |
PREDMETNE OZNAKE | alergija na hrano // neugodna reakcija po hrani // simptomi // diagnostika // zdravljenje // alergeni // laktoza // celiakija // arašidi // fruktoza // samopomoč // študije primerov // zdravstveni nasveti // informacijski viri |
UDK | 613.2:616-056.43(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 61 |
COBISSSI-ID | 26 |