Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN978-961-258-147-3
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2012
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEučbenik za višje in visoke šole
DELO IMAilustracije
AVTORVombergar, Blanka - avtor
ODGOVORNOSTHostnik, Silva - avtor // Arzenšek Pinter, Rosvita - avtor
NASLOVSestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu : 2. letnik : študijsko gradivo. ǂDel ǂ2, Živila živalskega izvora
SPLOŠNO O IZDAJI2. dopolnjena izd.
IMPRESUMMaribor : Izobraževalni center Piramida, Višjastrokovna šola, 2012
TISKARNAMaribor (GBT Marksl)
FIZIČNI OPIS. - 64, 70 str. : ilustr., tabele ; 29 cm
ZBIRKA(ǂZbirka ǂVišješolski študijski program Živilstvo in prehrana)
OPOMBEDodatek k nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik // 50 izv. // Bibliografija: str. 63-64 in 69-70
OSTALI NASLOVIŠtudijsko gradivo za 2. letnik
PREDMETNE OZNAKE// Živila živalskega izvora - Kvaliteta - Učbeniki za višje šole
PREDMETNE OZNAKEživilska tehnologija // meso // mesni izdelki // ribe // morski sadeži // jajca // med // zdravstvena neoporečnost // sanitarni nadzor
UDK637.04/.07(075.8)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010