VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-258-147-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2012 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za višje in visoke šole |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Vombergar, Blanka - avtor |
ODGOVORNOST | Hostnik, Silva - avtor // Arzenšek Pinter, Rosvita - avtor |
NASLOV | Sestava in kakovost živil s tehnologijami v živilstvu : 2. letnik : študijsko gradivo. ǂDel ǂ2, Živila živalskega izvora |
SPLOŠNO O IZDAJI | 2. dopolnjena izd. |
IMPRESUM | Maribor : Izobraževalni center Piramida, Višjastrokovna šola, 2012 |
TISKARNA | Maribor (GBT Marksl) |
FIZIČNI OPIS | . - 64, 70 str. : ilustr., tabele ; 29 cm |
ZBIRKA | (ǂZbirka ǂVišješolski študijski program Živilstvo in prehrana) |
OPOMBE | Dodatek k nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik // 50 izv. // Bibliografija: str. 63-64 in 69-70 |
OSTALI NASLOVI | Študijsko gradivo za 2. letnik |
PREDMETNE OZNAKE | // Živila živalskega izvora - Kvaliteta - Učbeniki za višje šole |
PREDMETNE OZNAKE | živilska tehnologija // meso // mesni izdelki // ribe // morski sadeži // jajca // med // zdravstvena neoporečnost // sanitarni nadzor |
UDK | 637.04/.07(075.8) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |