VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-91142-4-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2011 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Renčelj, Stanislav - avtor |
ODGOVORNOST | Požrl, Jože - fotograf // Godnič Vičič, Šarolta - prevajalec |
NASLOV | Tradicionalni proizvodi in jedi območja od Turjaka do Kolpe |
IMPRESUM | Kočevje : Občina, 2011 |
TISKARNA | [Kočevje] (Bela svetloba) |
FIZIČNI OPIS | . - 245 str. : ilustr. ; 28 cm |
OPOMBE | 1.000 izv. // Bibliografija: str. 241 // Povzetek v angl. |
OSTALI NASLOVI | Od Turjaka do Kolpe |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrambna kultura - Zgodovina - Južna Slovenija // Domače obrti - Zgodovina - Južna Slovenija // Kulinarična dediščina - Južna Slovenija // Kuharski recepti - Narodne jedi - Južna Slovenija |
PREDMETNE OZNAKE | kulturna dediščina // naravna dediščina // etnologija // hrana // pridelovanje // zgodovinski pregledi |
UDK | 392.8(497.4-13)(091), 39:334.712(497.4-13)(091), 641.56(497.4-13)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 39 |