VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-241-377-4 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2009 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | enciklopedija, leksikon |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Novak, Bogdan - avtor |
ODGOVORNOST | Lenarčič, Simon - avtor // Aubelj, Bronislava - urednik |
NASLOV | Kuharska enciklopedija : svet gastronomije od A do Ž |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | Ljubljana : Modrijan, 2009 |
TISKARNA | [Kranj] (Gorenjski tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 2 zv. : ilustr. ; 28 cm |
OPOMBA O VSEBINI | Vsebina:A-N. - XIX, 697 str.O-Ž. - Str. 699-1404. - Izbrane kuharske knjige in priročniki v slovenskem jeziku : 1799-2009: str. 1293-1343. - Kazali |
OPOMBE | Avtorja navedena na ov., prednjem listu in kolofonu // 3.000 izv. |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Leksikoni // Kuharske knjige -Slovenija - 1799-2009 - Bibliografije // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | kulinarika // živila // jedi // restavracije // gostilne |
UDK | 641(031), 641.55(083.12), 016:641(497.4)"1799/2009" |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 24 |