Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.05 - drugo učno gradivo
ISBN978-961-6333-79-5
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2009
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEdelovni zvezek za višje in visoke šole
DELO IMAilustracije
AVTORČanžek Majhenič, Andreja - avtor
ODGOVORNOSTPerko, Bogdan - avtor // Žlender, Božidar - recenzent // Rogelj, Irena - recenzent
NASLOVTehnologije predelave animalnih živil : vaje za predmet Tehnologije predelave animalnih živil za študente prve stopnje Živilstva in prehrane. ǂDel ǂ2, Mleko
IMPRESUMLjubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2009
FIZIČNI OPIS. - II, 71 str. : ilustr. ; 30 cm
PREDMETNE OZNAKE// Mleko - Tehnologija - Vaje za visoke šole // Mleko - Fizikalno-kemijska analiza - Vaje za visoke šole
UDK637.12(075.8)(076.5)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010