Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.05 - drugo učno gradivo
ISBN978-961-6333-78-8
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2009
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEdelovni zvezek za višje in visoke šole
DELO IMAilustracije
AVTORDemšar, Lea - avtor
ODGOVORNOSTPolak, Tomaž - avtor // Žlender, Božidar - recenzent // Rogelj, Irena - recenzent
NASLOVTehnologije predelave animalnih živil : vaje za predmet Tehnologije predelave animalnih živil za študente prve stopnje Živilstva in prehrane. ǂDel ǂ1, Meso
IMPRESUMLjubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2009
FIZIČNI OPIS. - 47 str. : ilustr. ; 30 cm
OPOMBEBibliografija na koncu vsakega poglavja
PREDMETNE OZNAKE// Meso - Tehnologija - Vaje za visoke šole // Mesni izdelki - Tehnologija - Vaje za visoke šole
PREDMETNE OZNAKEživila živalskega izvora // razsek // vzorčenje // senzorična analiza
UDK637.5(075.8)(076.5)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010