VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.05 - drugo učno gradivo |
ISBN | 978-961-6333-78-8 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2009 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | delovni zvezek za višje in visoke šole |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Demšar, Lea - avtor |
ODGOVORNOST | Polak, Tomaž - avtor // Žlender, Božidar - recenzent // Rogelj, Irena - recenzent |
NASLOV | Tehnologije predelave animalnih živil : vaje za predmet Tehnologije predelave animalnih živil za študente prve stopnje Živilstva in prehrane. ǂDel ǂ1, Meso |
IMPRESUM | Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2009 |
FIZIČNI OPIS | . - 47 str. : ilustr. ; 30 cm |
OPOMBE | Bibliografija na koncu vsakega poglavja |
PREDMETNE OZNAKE | // Meso - Tehnologija - Vaje za visoke šole // Mesni izdelki - Tehnologija - Vaje za visoke šole |
PREDMETNE OZNAKE | živila živalskega izvora // razsek // vzorčenje // senzorična analiza |
UDK | 637.5(075.8)(076.5) |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |