VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-259-053-6 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2009 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / nemški |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Schinharl, Cornelia - avtor |
ODGOVORNOST | Dickhaut, Sebastian - avtor // Štular, Hanka -prevajalec // Knez-Bergant, Marija - prevajalec // Bonisolli, Barbara - fotograf // Walter, Alexander - fotograf |
NASLOV | Osnovna ribja kuharija : vse, kar plava in karse da s tem narediti |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Vale-Novak, 2009 |
TISKARNA | [Kranj] (Gorenjski tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 144 str. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Fish basics // Potiskani notr. str. ov. // 1.500 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Fish basics |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Ribe // Kuharski recepti - Morski sadeži |
PREDMETNE OZNAKE | raki // školjke |
UDK | 641.55:637.56(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2473 |