VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-92680-0-1 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2009 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / italijanski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Douglas Scotti, Alberto - avtor |
ODGOVORNOST | Pietrobon, Filippo - ilustrator // Šinkovec, Teo - prevajalec |
NASLOV | Znanost v kuhinji |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd. |
IMPRESUM | Izola : Ark, 2009 |
TISKARNA | Italija (Zanardi Group) |
FIZIČNI OPIS | . - 42 str. : ilustr. ; 30 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Scienza e cucina // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Scienza e cucina |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Znanost // Kuharski recepti |
UDK | 641:001, 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 2463682 |