VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-961-92326-1-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2008 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Adamlje, Slavko - avtor |
ODGOVORNOST | Bogataj, Janez - avtor // Pukšič, Janez - fotograf |
NASLOV | Kuhinja Slovenije : 100 izbranih jedi : [mojstrovine nove kuharske umetnosti] |
SPLOŠNO O IZDAJI | 2. izd., 1. natis |
IMPRESUM | Vrhnika : Schwarz, 2008 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Schwarz) |
FIZIČNI OPIS | . - 258 str. : ilustr. ; 16 cm |
ZBIRKA | (ǂZbirka ǂPrisrčnica : mojstrovina Slovenije) |
OPOMBE | Drugi dodatek k nasl. naveden na ov. // Avtorja navedena v kolofonu. // 30.000 izv. |
OSTALI NASLOVI | Sto izbranih jedi |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.56(497.4)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 237 |