Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN961-6333-06-2
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2000
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEzbornik
DELO IMAilustracije
KORPORACIJA(-E)Posvet o vlogi in pomenu mesa v normalni - zdravi in dietni prehrani ; 2000 ; Portorož // Biotehniška fakulteta. Oddelek za živilstvo
ODGOVORNOST// Žlender, Božidar - urednik // Gašperlin, Lea - urednik
NASLOVMeso in mesnine za kakovostno prehrano = Meat and meat products for quality nutrition
IMPRESUMLjubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2000
TISKARNALjubljana (Promarkt)
FIZIČNI OPIS. - 170 str. : ilustr., tabele ; 24 cm + 1 sn.(str. 171-185)
OPOMBE400 izv. // Izvleček v slov. in angl. ter bibliografija pri vseh prispevkih
OSTALI NASLOVIMeat and meat products for quality nutrition
PREDMETNE OZNAKE// Meso - Prehrana - Posvetovanja // Živalskemaščobe - Prehrana - Posvetovanja
PREDMETNE OZNAKEmesni izdelki // živilska tehnologija // kardiovaskularne bolezni // dejavniki tveganja // holesterol // kuhinjska sol // varovalna živila // zborniki
UDK613.281(063)(082), 637.5(063)(082)
UDK ZA STATISTIKO61

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010