VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-6333-06-2 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2000 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | zbornik |
DELO IMA | ilustracije |
KORPORACIJA(-E) | Posvet o vlogi in pomenu mesa v normalni - zdravi in dietni prehrani ; 2000 ; Portorož // Biotehniška fakulteta. Oddelek za živilstvo |
ODGOVORNOST | // Žlender, Božidar - urednik // Gašperlin, Lea - urednik |
NASLOV | Meso in mesnine za kakovostno prehrano = Meat and meat products for quality nutrition |
IMPRESUM | Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2000 |
TISKARNA | Ljubljana (Promarkt) |
FIZIČNI OPIS | . - 170 str. : ilustr., tabele ; 24 cm + 1 sn.(str. 171-185) |
OPOMBE | 400 izv. // Izvleček v slov. in angl. ter bibliografija pri vseh prispevkih |
OSTALI NASLOVI | Meat and meat products for quality nutrition |
PREDMETNE OZNAKE | // Meso - Prehrana - Posvetovanja // Živalskemaščobe - Prehrana - Posvetovanja |
PREDMETNE OZNAKE | mesni izdelki // živilska tehnologija // kardiovaskularne bolezni // dejavniki tveganja // holesterol // kuhinjska sol // varovalna živila // zborniki |
UDK | 613.281(063)(082), 637.5(063)(082) |
UDK ZA STATISTIKO | 61 |