VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-86-11-16136-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2007 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
ODGOVORNOST | Adamlje, Slavko - urednik // Kmecl, Matjaž - avtor dodatnega besedila // Rajher, Zdenko - avtor dodatnega besedila // Pukšič, Janez - fotograf // Klemenc, Stane - fotograf // Jež, Matjaž - fotograf // Skoberne, Peter - fotograf // Wraight, Ian - prevajalec // Ng'inja, Rang'ichi - prevajalec |
NASLOV | Slovenian cookery : over 100 classic dishes |
SPLOŠNO O IZDAJI | 2nd, redesigned ed., 1st reprint |
IMPRESUM | Ljubljana : Mladinska knjiga, 2007 |
TISKARNA | Maribor (Ma-tisk) |
FIZIČNI OPIS | . - 144 str. : ilustr. ; 27 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Slovenska kuhinja // 2.000 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Slovenska kuhinja |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.568(497.4)(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 23 |