Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.02 - strokovna monografija
ISBN961-6333-03-8
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA1999
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
DELO IMAilustracije
ODGOVORNOSTGolob, Terezija - urednik
NASLOVPridelava in kontrola medu v okviru kolektivneblagovne znamke za slovenski med
IMPRESUMLjubljana : Čebelarska zveza Slovenije, Komisija za blagovno znamko : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, Katedra za vrednotenje živil, 1999
TISKARNALjubljana (Vibor)
FIZIČNI OPIS. - 60 str. : ilustr. ; 30 cm
OPOMBE150 izv.
PREDMETNE OZNAKE// Med - Pridelovanje // Med - Ocenjevanje
PREDMETNE OZNAKEčebelarstvo // fizikalno-kemične lastnosti // senzorične lastnosti // blagovne znamke // zborniki
UDK638.16(082)
UDK ZA STATISTIKO63

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010