VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 978-86-341-3679-1 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2007 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za srednje šole |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Levstek, Pepika - avtor |
ODGOVORNOST | Štruk, Jožica - avtor dodatnega besedila // Hrovatin, Alenka - avtor dodatnega besedila // Munda, Jure - avtor dodatnega besedila // Koklič, Srečko - avtor dodatnega besedila // Verščaj,Elizabeta - avtor dodatnega besedila // Prelog, Marija - ilustrator |
NASLOV | Kuharstvo : učbenik za predmet kuharstvo v 1.-4., 1.-3. in 1.-2. letniku programov gostinski tehnik, kuhar, gostinsko-turistični tehnik |
SPLOŠNO O IZDAJI | 3. izd., 4. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : DZS, 2007 |
FIZIČNI OPIS | . - 521 str., [16] str. barvnih pril. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | 500 izv. // Bibliografija: str. 498 // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Učbenik za predmet kuharstvo v prvem do četrtem, prvem do tretjem in prvem do drugem letniku programov gostinski tehnik, kuhar, gostinsko-turistični tehnik |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | prehrana |
UDK | 641(075.3), 641.55(083.12) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |