Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.32 - zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
ISBN961-6333-47-X
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2006
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEzbornik
DELO IMAilustracije
KORPORACIJA(-E)Bitenčevi živilski dnevi ; 2006 ; Ljubljana
ODGOVORNOST// Gašperlin, Lea - urednik // Žlender, Božidar - urednik
NASLOVKarcinogene in antikarcinogene komponente v živilih = Carcinogenic and anticarcinogenic food components
IMPRESUMLjubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2006
TISKARNA[Grosuplje] (Grafiko)
FIZIČNI OPIS. - VI, 354 str. : ilustr. ; 24 cm
OPOMBE400 izv. // Bibliografija pri večini prispevkov // Kazala
OSTALI NASLOVICarcinogenic and anticarcinogenic food components
PREDMETNE OZNAKE// Rak (medicina) - Prehrana - Posvetovanja // Živila - Karcinogeni - Vsebnost - Posvetovanja // Živila - Antikarcinogeni - Vsebnost - Posvetovanja
PREDMETNE OZNAKEfunkcionalna hrana // karcinogeneza // zborniki
UDK616-006:613.2(063)(082), 641.1:616-006(063)(082)
UDK ZA STATISTIKO61

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010