VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-6531-24-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2006 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Adamlje, Slavko - avtor |
ODGOVORNOST | Bogataj, Janez - avtor // Pukšič, Janez - fotograf |
NASLOV | Kuhinja Slovenije : 100 izbranih jedi |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. izd., 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Darila Rokus, 2006 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Schwarz) |
FIZIČNI OPIS | . - 258 str. : ilustr. ; 16 cm |
ZBIRKA | (Prisrčnica : gastronomske mojstrovine Slovenije) |
OPOMBE | Avtorja navedena v kolofonu |
OSTALI NASLOVI | Sto izbranih jedi |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.5(497.4)(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 22692 |