VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-365-0434-1 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2006 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / nemški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Metz, Reinhold - avtor |
ODGOVORNOST | Grüner, Hermann - avtor // Kessler, Thomas - avtor // Trojer, Nataša - prevajalec // Nahtigal, Blaža - avtor dodatnega besedila // Rajher, Zdenko - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | ABC kuharstva, strežbe in hotelirstva : [kuhinja, restavracija, hotel] |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Tehniška založba Slovenije, 2006 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Delo) |
FIZIČNI OPIS | . - 429 str. : ilustr. ; 25 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Der junge Koch, die junge Köchin,Restaurant & Gast, Hotel & Gast // Podnasl. naveden na ov. // Bibliografijapri nekaterih poglavjih // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | ǂDer ǂjunge Koch, die junge Köchin, Restaurant& Gast, Hotel & Gast |
PREDMETNE OZNAKE | // Gostinstvo - Strežba - Priročniki // Kuharstvo - Priročniki // Hotelirstvo - Priročniki |
UDK | 641/642(035), 640.4(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |