VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-91731-1-2 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2005 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Erzar, Matjaž - avtor |
ODGOVORNOST | Pičulin, Igor - ilustrator // Černač, Janez - avtor dodatnega besedila // Mehle, Janko - avtor dodatnega besedila // Pirih, Tomaž - avtor dodatnega besedila // Leskovic, Boris - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Divjačina |
IMPRESUM | Ljubljana : Lovska zveza Slovenije, 2005 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Euroadria) |
FIZIČNI OPIS | . - 303 str. : ilustr. ; 20 cm |
ZBIRKA | (Zlatorogova knjižnica ; 32) |
OPOMBE | 25.000 izv. // Kuhinja je sestavina naše kulture / Janez Černač: str. 5-8 // Lovstvo v Sloveniji in uporaba divjačine / Janko Mehle: str. 9-18 // Pravilni postopki z uplenjeno divjadjo in divjačino / Tomaž Pirih: str. 19-38 // O avtorju / Boris Leskovic: str. 44-45 |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharski recepti - Divjačina |
PREDMETNE OZNAKE | lovstvo // divjad // uplenitev |
UDK | 641.5:637.54/.55(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |