VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-6531-12-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2005 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški / slovenski |
PISAVA | latinica |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Bogataj, Janez - avtor |
ODGOVORNOST | Nemanič, Julij - avtor // Adamlje, Slavko - avtor // Pukšič, Janez - fotograf // Visenjak-Limon, Maja - prevajalec |
NASLOV | ǂThe ǂcuisine of Slovenia : four seasons of culinary masterpieces |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1st English version |
IMPRESUM | Ljubljana : Darila Rokus, 2005 |
FIZIČNI OPIS | . - 311 str. : ilustr., barvne fotograf. ; 31 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Kuhinja Slovenije // Avtorji navedeni v kolofonu // 1.500 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Kuhinja Slovenije |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrambna kultura - Slovenija // Kuharskirecepti - Narodne jedi - Slovenija |
UDK | 641.56(497.4)(083.12), 392.8(497.4) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 22 |