VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 86-341-3679-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2005 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za srednje šole |
DELO IMA | ilustracije, priloge (uvezane) |
AVTOR | Levstek, Pepika - avtor |
ODGOVORNOST | Prelog, Marija - ilustrator // Štruk, Jožica -avtor dodatnega besedila // Hrovatin, Alenka - avtor dodatnega besedila // Munda, Jure - avtor dodatnega besedila // Koklič, Srečko - avtor dodatnega besedila // Verščaj, Elizabeta - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Kuharstvo : učbenik za predmet kuharstvo v 1.-4., 1.-3. in 1.-2. letniku programov gostinski tehnik, kuhar, gostinsko-turistični tehnik |
SPLOŠNO O IZDAJI | 3. izd., 2. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : DZS, 2005 |
TISKARNA | [Nova Gorica] (Grafika Soča) |
FIZIČNI OPIS | . - 521 str., [16] str. barvnih pril. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | Bibliografija: str. 498 // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Učbenik za predmet kuharstvo v prvem do četrtem, prvem do tretjem in prvem do drugem letniku programov gostinski tehnik, kuhar, gostinsko-turistični tehnik |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | prehrana |
UDK | 641(075.3), 641.5(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |