Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN961-90346-3-5
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2004
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAangleški
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEzbornik
DELO IMApublikacija ni ilustrirana
KORPORACIJA(-E)International Committe for Food Microbiology and Hygiene. International Symposium Food Micro ; 2004 ; Portorož
ODGOVORNOST// Raspor, Peter - urednik // Smole Možina, Sonja - urednik // Cencič, Avrelija - urednik
NASLOVNew tools for improving microbial food safety and quality : biotechnology and molecular biology approaches : book of abstracts
IMPRESUMLjubljana : Slovenian Microbiological Society,2004
TISKARNA[Ljubljana] (Littera picta)
FIZIČNI OPIS. - 431 str. ; 24 cm
OPOMBENa nasl. str. tudi: Dedicated to professor David A. A. Mossel // Potiskane notr. str. ov. // 450 izv. // Bibliografijapri nekaterih prispevkih
OSTALI NASLOVIFood micro 2004
PREDMETNE OZNAKE// Živilska mikrobiologija - Mednarodna posvetovanja // Varna hrana - Mednarodna posvetovanja // Živilska industrija - Biotehnologija - Mednarodna posvetovanja
PREDMETNE OZNAKEzborniki // povzetki
UDK579.67(063)(048), 663/664(063)(048), 614.31(063)(048)
UDK ZA STATISTIKO57
COBISSSI-ID215

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010