VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-90346-3-5 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2004 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | zbornik |
DELO IMA | publikacija ni ilustrirana |
KORPORACIJA(-E) | International Committe for Food Microbiology and Hygiene. International Symposium Food Micro ; 2004 ; Portorož |
ODGOVORNOST | // Raspor, Peter - urednik // Smole Možina, Sonja - urednik // Cencič, Avrelija - urednik |
NASLOV | New tools for improving microbial food safety and quality : biotechnology and molecular biology approaches : book of abstracts |
IMPRESUM | Ljubljana : Slovenian Microbiological Society,2004 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Littera picta) |
FIZIČNI OPIS | . - 431 str. ; 24 cm |
OPOMBE | Na nasl. str. tudi: Dedicated to professor David A. A. Mossel // Potiskane notr. str. ov. // 450 izv. // Bibliografijapri nekaterih prispevkih |
OSTALI NASLOVI | Food micro 2004 |
PREDMETNE OZNAKE | // Živilska mikrobiologija - Mednarodna posvetovanja // Varna hrana - Mednarodna posvetovanja // Živilska industrija - Biotehnologija - Mednarodna posvetovanja |
PREDMETNE OZNAKE | zborniki // povzetki |
UDK | 579.67(063)(048), 663/664(063)(048), 614.31(063)(048) |
UDK ZA STATISTIKO | 57 |
COBISSSI-ID | 215 |