Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA1989
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEdoktorska disertacija
DELO IMAilustracije
AVTORPerko, Bogdan - avtor
NASLOVVpliv kemijsko-fizikalnih parametrov na kakovost parmezana : doktorska disertacija = ǂThe ǂinfluence of chemical and physical parameters on the quality of parmesan cheese : dissertation
IMPRESUMLjubljana : [B. Perko], 1989
FIZIČNI OPIS. - II, 98 f. ; 30 cm
OPOMBEUniv. Ljubljana, Biotehniška fak., 1989 // Bibliografija: f. 92-98 // Povzetek ; Summary
PREDMETNE OZNAKEsirarstvo // parmezan // tehnologija // organoleptične lastnosti // kvaliteta // disertacije
UDK637.354.64(043.3), 043.3(497.12):637.354.64
UDK ZA STATISTIKO63
COBISSSI-ID1716

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010