VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 1989 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | doktorska disertacija |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Perko, Bogdan - avtor |
NASLOV | Vpliv kemijsko-fizikalnih parametrov na kakovost parmezana : doktorska disertacija = ǂThe ǂinfluence of chemical and physical parameters on the quality of parmesan cheese : dissertation |
IMPRESUM | Ljubljana : [B. Perko], 1989 |
FIZIČNI OPIS | . - II, 98 f. ; 30 cm |
OPOMBE | Univ. Ljubljana, Biotehniška fak., 1989 // Bibliografija: f. 92-98 // Povzetek ; Summary |
PREDMETNE OZNAKE | sirarstvo // parmezan // tehnologija // organoleptične lastnosti // kvaliteta // disertacije |
UDK | 637.354.64(043.3), 043.3(497.12):637.354.64 |
UDK ZA STATISTIKO | 63 |
COBISSSI-ID | 1716 |