Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.01 - znanstvena monografija
ISBN961-6333-31-3
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2003
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEučbenik za višje in visoke šole
DELO IMAilustracije
ODGOVORNOSTBem, Zaviša - urednik // Adamič, Jelisava - urednik // Žlender, Božidar - urednik // Smole Možina, Sonja - urednik // Gašperlin, Lea - urednik
NASLOVMikrobiologija živil živalskega izvora
IMPRESUMLjubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2003
TISKARNA[Ljubljana] (Birotisk)
FIZIČNI OPIS. - XVI, 702 str. : ilustr. ; 25 cm
OPOMBE500 izv. // Bibliografija pri večini, povzetekin abstract pri vseh prispevkih // Kazalo
PREDMETNE OZNAKE// Živilska mikrobiologija - Učbeniki za visoke šole
PREDMETNE OZNAKEživila // mikroorganizmi
UDK579.67(075.8)
UDK ZA STATISTIKO57

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010