Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano
ISBN961-210-018-7
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2002
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski / angleški
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEpriročnik
DELO IMAilustracije
AVTORWillan, Anne - avtor
ODGOVORNOSTPantić-Starič, Nada - prevajalec // Rendla, Stanka - prevajalec // Saje, Lidija - prevajalec // Škerlj-Sojar, Tita - prevajalec
NASLOVVelika šola kuhanja : sestavine, tehnike, recepti
SPLOŠNO O IZDAJI6. izd.
IMPRESUMLjubljana : Slovenska knjiga, 2002
TISKARNALjubljana (Mladinska knjiga)
FIZIČNI OPIS. - 528 str. : ilustr. ; 29 cm
OPOMBESlovenska izd. je prevedena po prirejeni nemški izd.; izv. nasl.: Complete guide to cookery // Bibliografija: str. 528 // Kazalo
OSTALI NASLOVIComplete guide to cookery
PREDMETNE OZNAKE// Kuharstvo - Priročniki // Kuharski recepti
PREDMETNE OZNAKEprehrana // živila
UDK641(035), 641.5(083.1)
UDK ZA STATISTIKO64

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010