VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.25 - druge monografije in druga zaključena dela |
ISBN | 961-6333-20-8 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2002 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | angleški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | zbornik |
DELO IMA | publikacija ni ilustrirana |
KORPORACIJA(-E) | Central European Congress on Food and Nutrition ; 2002 ; Ljubljana // Slovenian Congress on Food and Nutrition ; 2002 ; Ljubljana // Slovensko prehransko društvo |
ODGOVORNOST | // Raspor, Peter - urednik // Hočevar, Ivica - urednik |
NASLOV | Technology - food - nutrition - health : book of abstracts |
IMPRESUM | Ljubljana : Biotechnical Faculty, Department of Food Science and Technology = Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo : Slovenian Nutrition Society = Slovensko prehransko društvo, 2002 |
TISKARNA | [Ljubljana] (Bori) |
FIZIČNI OPIS | . - XX, 225 str. ; 24 cm |
OPOMBE | Nasl. na ov. tudi: Tehnologija - živila - prehrana - zdravje // Korporativni avtor na ov. tudi: CEFood Congress // 450 izv. // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Technology, food, nutrition, health // Tehnologija - živila - prehrana - zdravje // Tehnologija, živila, prehrana,zdravje |
PREDMETNE OZNAKE | // Prehrana - Zdravje - Posvetovanja // Živilska tehnologija - Posvetovanja // Živilska mikrobiologija - Posvetovanja |
PREDMETNE OZNAKE | živila // kvaliteta // varna hrana // funkcionalna hrana // zborniki // povzetki |
UDK | 613.2(063)(048), 663/664(063)(048), 579.67(063)(048) |
UDK ZA STATISTIKO | 61 |