Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.25 - druge monografije in druga zaključena dela
ISBN961-6333-20-8
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2002
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAangleški
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEzbornik
DELO IMApublikacija ni ilustrirana
KORPORACIJA(-E)Central European Congress on Food and Nutrition ; 2002 ; Ljubljana // Slovenian Congress on Food and Nutrition ; 2002 ; Ljubljana // Slovensko prehransko društvo
ODGOVORNOST// Raspor, Peter - urednik // Hočevar, Ivica - urednik
NASLOVTechnology - food - nutrition - health : book of abstracts
IMPRESUMLjubljana : Biotechnical Faculty, Department of Food Science and Technology = Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo : Slovenian Nutrition Society = Slovensko prehransko društvo, 2002
TISKARNA[Ljubljana] (Bori)
FIZIČNI OPIS. - XX, 225 str. ; 24 cm
OPOMBENasl. na ov. tudi: Tehnologija - živila - prehrana - zdravje // Korporativni avtor na ov. tudi: CEFood Congress // 450 izv. // Kazalo
OSTALI NASLOVITechnology, food, nutrition, health // Tehnologija - živila - prehrana - zdravje // Tehnologija, živila, prehrana,zdravje
PREDMETNE OZNAKE// Prehrana - Zdravje - Posvetovanja // Živilska tehnologija - Posvetovanja // Živilska mikrobiologija - Posvetovanja
PREDMETNE OZNAKEživila // kvaliteta // varna hrana // funkcionalna hrana // zborniki // povzetki
UDK613.2(063)(048), 663/664(063)(048), 579.67(063)(048)
UDK ZA STATISTIKO61

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010