VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-90874-3-7 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2001 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za srednje šole |
DELO IMA | publikacija ni ilustrirana |
AVTOR | Požar, Jasna - avtor |
NASLOV | Toplotna obdelava živil : gospodinjstvo, hranoslovnje in osnove dietetike. Delovni zvezek za drugi letnik programa Bolničar/negovalec |
IMPRESUM | Dobrna : Eknjiga, 2001 |
TISKARNA | [Celje] (Tiskanje papirne in plastične galanterije S. Štante) |
FIZIČNI OPIS | . - 124 str. : tabele ; 29 cm |
OPOMBE | Bibliografija: str. 124 |
PREDMETNE OZNAKE | Živila - Toplotna obdelava - Vaje za srednje šole |
PREDMETNE OZNAKE | godpodinjstvo |
UDK | 641.521/.527(075.3)(076.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |