Skip Navigation Linksdomov > napredno iskanje > rezultati > izpis
Zapis SUTRS

VRSTA GRADIVAmonografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.04 - srednješolski, osnovnošolski ali drugi učbenik z recenzijo
ISBN86-365-0375-2
DRŽAVA IZIDASlovenija
LETO IZIDA2001
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKAslovenski
PISAVAlatinica
VRSTA VSEBINEučbenik za srednje šole
DELO IMAilustracije, priloge (uvezane)
AVTORHrovat, Milena - avtor
ODGOVORNOSTKlarič, Matjaž - fotograf // Raspor, Peter - avtor dodatnega besedila
NASLOVOsnove tehnologij slaščičarstva
SPLOŠNO O IZDAJI1. natis
IMPRESUMLjubljana : Tehniška založba Slovenije, 2001
TISKARNA[Koper] (Gepard 1)
FIZIČNI OPIS. - 120 str., [4] str. barvnih pril. : ilustr.; 28 cm
OPOMBESpremna beseda za knjigo Osnove tehnologij slaščičarstva / Peter Raspor: str. 3 // Bibliografija: str. 120
PREDMETNE OZNAKE// Slaščičarstvo - Učbeniki za srednje šole // Slaščice - Tehnologija - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti - Sladice
PREDMETNE OZNAKEživilska tehnologija
UDK664.68(075.3), 641.85(083.1)
UDK ZA STATISTIKO66

izvedba, lastnina in pravice: NUK 2010