VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano, 2.04 - srednješolski, osnovnošolski ali drugi učbenik z recenzijo |
ISBN | 86-365-0375-2 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2001 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | učbenik za srednje šole |
DELO IMA | ilustracije, priloge (uvezane) |
AVTOR | Hrovat, Milena - avtor |
ODGOVORNOST | Klarič, Matjaž - fotograf // Raspor, Peter - avtor dodatnega besedila |
NASLOV | Osnove tehnologij slaščičarstva |
SPLOŠNO O IZDAJI | 1. natis |
IMPRESUM | Ljubljana : Tehniška založba Slovenije, 2001 |
TISKARNA | [Koper] (Gepard 1) |
FIZIČNI OPIS | . - 120 str., [4] str. barvnih pril. : ilustr.; 28 cm |
OPOMBE | Spremna beseda za knjigo Osnove tehnologij slaščičarstva / Peter Raspor: str. 3 // Bibliografija: str. 120 |
PREDMETNE OZNAKE | // Slaščičarstvo - Učbeniki za srednje šole // Slaščice - Tehnologija - Učbeniki za srednje šole // Kuharski recepti - Sladice |
PREDMETNE OZNAKE | živilska tehnologija |
UDK | 664.68(075.3), 641.85(083.1) |
UDK ZA STATISTIKO | 66 |