VRSTA GRADIVA | monografska publikacija, tekstovno gradivo, tiskano |
ISBN | 961-6221-35-3 |
DRŽAVA IZIDA | Slovenija |
LETO IZIDA | 2000 |
JEZIK BESEDILA/IZVIRNIKA | slovenski / nemški |
PISAVA | latinica |
VRSTA VSEBINE | priročnik |
DELO IMA | ilustracije |
AVTOR | Sälzer, Sabine - avtor |
ODGOVORNOST | Dickhaut, Sebastian - avtor // Knez-Bergant, Marija - prevajalec // Štular, Hanka - prevajalec |
NASLOV | Osnovna kuharija : vse, kar potrebujemo, da bomo hitro in dobro kuhali |
IMPRESUM | Ljubljana : Vale-Novak, 2000 |
TISKARNA | [s. l.] (Kaufmann) |
FIZIČNI OPIS | . - 168 str. : ilustr. ; 24 cm |
OPOMBE | Prevod dela: Basic cooking // Kazalo |
OSTALI NASLOVI | Basic cooking |
PREDMETNE OZNAKE | // Kuharstvo - Priročniki // Kuharski recepti |
PREDMETNE OZNAKE | živila |
UDK | 641.5(083.1), 641(035) |
UDK ZA STATISTIKO | 64 |
COBISSSI-ID | 107 |